Critica – primul pas către succes!

Tot mai des in mass-media internatională apar articole despre clinica de medicină reproductivă BioTexCom. Doar continutul acestor articole este căt pozitiv, așa si negativ. În sursele de informatii internationale se spune că clinica Ukraineană dezvoltă afaceri pe seama cuplurilor infertile din Europa, vinde copii ca marfă si face o multime de bani din durera altilor. Iar cuvântul cheie aici așa și ar fi – “durere”. In lume sînt o multime de oameni, care dintr-un motiv sau altul nu pot să aibă copii. Această întrebare,  poate, să nu vă îngrijoreze la vîrsta de 20 de ani, dar atunci când o femeie / barbat ajunge la 30, 40, 50 de ani …și nu are copii, nu se poate… Înțelegerea faptului că nici-o data nu veți mai lua în brațe copilul său, nu veți mai auzi adresarea catre dvs «mamă/tată, nu veți mai duce copilul la școală și nu veți mai deranja de copilul drag, aduce la un dezechilibru în viață. Unde, pentru ce, tot ce este astâzi în viața dvs, oare va fi și mâine? Aceste sentimente ar trebui de simțit și de retrăit, și abia apoi de scris comentarii negative despre metodele în medicina reproductivă modernă. Multe staruri internationale de show business au profitat deja de aceste programe și nu ascund bucuria lor și modul de realizare cum a fost.

Astfel, legendarul cântăreț Michael Jackson a fost unul dintre primele vedete internationale, care a apelat la serviciile unei mame purtătoare. Actrița Nicole Kidman este, de asemenea, fericită de fiica sa, ce a fost născută de mamă surogat. Și listă va continua fi foarte numeroasă cu nume de vedete. Faptul că Clinicele de Medicină Reproductivă, implimentează programe pentru o anumită sumă – acest lucru este absolut normal. După toate, în instituțiile medicale, zeci de angajați sunt medici specialiști în domeniu care folosesc cea mai recentă tehnologie în realizarea programului de tratament, și toate acestea necesită surse mari de bani, fizice și mentale.  În plus, este important de menționat faptul că costul acestor programe precum FIV și maternitate surogat sunt mult mai mici decât în alte țări europene, precum și calitatea de tratament este mult mai mare. Prin urmare, toate declarațiile cu privire la partea financiară a acestei probleme pur și simplu nu are logică. Dar cum nai spune ori și ce critică proclamată – este un compliment camuflat. Dacă spun ceva despre noi, înseamnă că avem valoare. Și așa este. Sub indrumarea unui adevărat profesionist, clinica BioTexCom, cu siguranță respinge stereotipurile  despre medicina reproductivă și Ucraina, dovedind că, în practică mamele-surogate și donarea de ovule e cea mai mare realizare a medicinei și o șansă unică pentru absolut toate cuplurile infertile de a avea copii genetici și sănătoși, care anterior, a fost un vis pentru ei. Obstetricieni-ginecologi, embriologi a clinicii BioTexCom întruchipând visele clienților lor, tot odată dăruiesc nouă vieți. De asemenea, este important de remarcat faptul că medicii clinicii BioTexCom au demnitate caracterizată prin profesionalism. Toți membrii echipei BioTexCom au grije de sănătate a copilului nenăscut, mama lui sau mama purtătoare.

În caz de îndoeli sau necorespunderi în analize, medicii vor propune cea mai bună opțiune și nu vor accepta orice convingeri sau condiții ale clientului, dacă aceasta o să pună la îndoială starea de sănătate a copilului nenăscut. Buna reputație și de performanță au fost întotdeauna, sunt și rămân o prioritate a clinicii. Rezumând toate cele de mai sus, bazandu-ne pe numeroase statistici și fapte, se pote cu suguranță de spus că metodele moderne de tratament de infertilitate, cum ar fi medicina de reproducere sunt în curs de dezvoltare și în mod activ devine  tot mai popular în secolul 21. La fel ca și cu orice inovație, membrii comunității internaționale percep aceasta cu prudență și o anumită neîncredere. Dar foarte curând procedura de Medicina Reproductiva, cu dezvoltarea inovatoare va deveni complet naturală (în cazul de infertilitate), și va fi perceput de lume, ca, să zicem, o vizită regulată la dentist.