BioTexCom – clinica de reproducere umană asistată

Clinica Biotexcom este lider în domeniul reproducerii umane asistate medical (RUAM) în Ucraina şi în lume. Instrumentele și metodele  folosite sunt de ultima generaţie, atât ultrasunete -3D, microscoape  pentru ICSI, incubatoare, lichiduri de cultură etc. Toate acestea ne permit sa obţinem în a 5-ea zi blastociști de calitatea excelentă care  au un procent înalt de implantare. Metodele utilizate și profesionalismul medicilor şi personalului nostru specializat ne fac liderul în acest domeniu.

Nu există infertilitatea absolută!

Angajamentul nostru este de a avea grijă de pacienții noștri și le a oferi servicii de înaltă calitate, astfel încât sa se îndeplineasca visul lor cel drag de a deveni parinți!

Am tratat sute de cupluri infertile! Solicitarile si exigentele pacienților noștrii sunt prioritare pentru noi! Ascultarea şi înţelegerea  problemelor de infertilitate ale pacienților sunt cele mai importante etape pentru determinarea metodei celei mai optime de tratare a infertilitații.

La BioTexCom pacienții  sunt  întâmpinaţi într-o ambianță confortabilă!

Mijloace moderne de comunicare ne permit sa ținem legatura cu pacienții și sa le oferim  sprijinul și îndrumare informativa despre etapele derulării programului.

Noi apreciem timpul pacienților, anticamerele noastre sunt spațioase şi aranjate în mod cel mai confortabil. Avem suficiente locuri de parcare şi acces la Internet(Wi-FI).  Cerem permanent parerea pacienţilor referitor la modul de îmbunătăţire a calității serviciilor noastre.

Pentru creșterea șansei de reușită vă oferim donatoare de ovocite cu o vârstă până la 30 de ani. Acest fapt permite fiecărui cuplu de a avea la dispoziţia un număr mare de ovocite de calitate. Toate ovocite obținute sunt folosite în mod exclusiv în procedura FIV numai unui cuplu. Un număr mare de ovocite permite să obținem un număr mare de blastociști în a 5-ea zi după fecundare in vitro. Blastociști cei mai calitativi sunt transferați într-un număr maxim de 3.
Donatoarele noastre de ovocite sunt selectate atent și riguros din punct de vedere medical şi psihologic. Se efectuează toate testele și investigații medicale de diagnosticare cu scopul evaluării stării lor de sănătate. De asemenea, sunt efectuate testele genetice pentru evitarea riscurilor de boli genetice. Este verificat modul lor de viaţă,  le excludem strict pe acele femei, care consumă alcool / droguri, medicamente sau pe acele, care nu duc un stil de viaţa sănătos.

Cum se explică rata mare de succes a programelor?

Noi nu lucram pentru cantitate, сi pentru calitate. Mai întâi de toate personalul și medicii noștri sunt profesionişti extrem de calificaţi, capabili să ofere îngrijire medicală personalizată orientată spre rezultat pozitiv.

De ce puteți să aveți încredere în noi?

Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru serviciile medicale de înaltă calitate. Vă garantăm că în programul D-stra este prevăzută derularea corectă a tuturor etapelor şi a procedurilor de diagnosticare şi tratament.

Care sunt avantajele clinicii noastre?

Clinica “BioTexCom” este situată în centru or. Kiev. Clinica este dotată cu echipamentul si aparate de diagnosticare şi tratament, ceea ce permite îngrijirea medicală la cele mai înalte standarde fără pierderea de timp.

De ce nu va convine sa alegeti alte centre care activeaza 5-10 ani?

Preţurile programelor RUAM sunt cel mai avantajoase pe piaţa, fără afectarea nivelului de calitate a serviciilor. Ezistența unui echilibru în raportul preț – calitatea- rezultat.

De ce suntemi cei mai buni?

Am câştigat încrederea pacienților noştri, deoarece suntem una dintre cele mai performante clinici RUAM din Ucraina. Experienţa şi eforturile depuse de echipa noastră ne permit finalizare reușită a programelor de tratament  chiar și în cazurile de infertilitate cele mai complicate.

 • Nu există limita de vârstă!

  Noi oferim șansa de a deveni părinți pacienților de orice vârstă!

 • Donatoare de ovocite

  Clinica are o banca vastă de donatoare de ovocite care îndeplinesc toate cerințele individuale ale pacienților.

 • Personal multilingv

  Personal multilingv face șederea pacienților internaționali în clinica noastră mai confortabilă.

 • Abordarea individuală

  Abordarea individuală pentru fiecare pacient permite finalizare reușită a programelor, chiar și în cazuri cele mai complicate.

 • Ovocite proaspete

  Cu scopul creșterii șanselor de reușita a programelor medicii noștri folosesc numai ovocite proaspete.

 • Rezultat garantat

  Metode moderne de tratare a infertilității, programe RUAM cu garanția rezultatului pozitiv