Vedete care au apelat la mame surogat

Sarah Jessica Parker (47 de ani) si sotul ei, Matthew Broderick (44 de ani), sunt  parinti din nou, cu ajutorul unei mame surogat.

Cuplul nu a vrut sa comenteze cu privire la alegerea facuta. Mama surogat este acea femeie care isi da acordul sa duca o sarcina la termen pentru un cuplu care se confrunta cu probleme de fertilitate, dar Jessica Parker si Broderick au un baiat, James Wilkie, in varsta de 6 ani.

Desi procedura este extrem de rar intalnita la majoritatea populatiei, vedetele de la Hollywood o folosesc destul de des, titreaza revista People.

Iata cateva cupluri de vedete care au ales aceasta metoda:

Dennis Quaid (55 de ani) si sotia lui, Kimberly (37 de ani) au devenit parintii gemenilor Thomas si Zoe, in noiembrie 2007.

Joan Lunden (58 de ani) si sotul ei, afaceristul Jeff Konigsberg (48 de ani) au devenit parintii unor gemeni, pentru a doua oara, in 2007, cu ajutorul unei mame-purtatoare.

Angela Bassett (50 de ani) si sotul ei, Courtney B. Vance (49 de ani) au marturisit ca au incercat sa aiba copii timp de 7 ani. Cuplul a reusit, cu ajutorul unei mame surogat, sa aiba gemeni: Bronwyn Golden si Slater Josiah, in 2006.

Katey Sagal si sotul ei, Kurt Sutter, au o fetita – Esme Louise Sutter, care s-a nascut in ianuarie 2007, printr-o mama surogat.