Ucraina ajută femeile în vârstă să devină mame

O cetățeancă a Germaniei a născut cvadrupleți recurgând donare de oocite în Ucraina!Această noutate a făcut înconjurul lumii după ce o învățătoare din Berlin a povestit adevărul surprinzător despre ea unuia dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune din Germania.

Annegret Raunik nu prima data atrage atenția mass media. Această femeie e mamă a 7 băieței și 6 fetițe. Toți copiii au fost concepuți și s-au născut într-un mod natural, de la cinci bărbați. Ea de mai multe ori a apărut pe paginile ziarelor germane ca mamă a13 copii și bunică a 7 nepoți. Cu 10 ani în urmă, când avea o vârstă de 55 de ani, nașterea a celui de al 13-lea copil de către doamna Raunik a devenit foarte mediatizată. Atunci fostul președinte al Germaniei Horst Köhler a luat aceasta fetiță sub tutela sa.

S-ar părea că a venit timpul să se oprească și să se bucure de o viață liniștită, dar fiica cea mai mică  și-a dorit un frățior sau o surioară. Femeia nu a fost de oprit nici de vârstă, nici de lipsa unui soț, nici faptul că deja avea 13 copii. Ea a plecat în Ucraina pentru a folosi spermă donată, ovocite și a recurge la procedura FIV.

În Ucraina astfel de paciente nu sunt o noutate. în Clinica BioTexCom, cetățeanca Germaniei a devenit mămică fericită a cvadrupleților drept rezultat al procedurii FIV. Ea este lider în tratamente de fertilizare aplicate în cazul femeilor după 40 ani. În această clinică vin cupluri din toată lumea pentru a deveni părinți fericiți indiferent de vârstă și la un preț rezonabil. Mame-surogat, ovocite donate, spermă și embrioni, fără limitări de vârstă. Toate acestea sunt posibile în Ucraina.

Mulți pacienți care au fost acolo, se plâng ca sunt rânduri mari pentru a face parte din program. Un număr mare de oameni în clinică și un val mare de pacienți, dar pe Annegret Raunik aceste impedimente nu au speriat-o. Ea mergea în Ucraina cu un singur scop – realizarea procedurii FIV și a deveni însărcinată. Ea a reușit să-și realizeze visul. Cei 4 embrioni implantați s-au prins cu succes. Ea a refuzat reducerea numărului de embrioni, acceptând sarcina cu cvadrupleți. Toata perioada de sarcină doamna de 65 de ani a fost mediatizată de canalul german RTL. Annegret Raunik a refuzat să comunice cu presa și să ofere interviuri. Și numai cei de la RTL aveau dreptul de a o însoți peste tot pe mămica în vârstă, informând despre decurgerea sarcinii. Mama-eroina și-a vândut drepturile exclusive pentru istoria nașterii cvadrupleților acestui canal german privat.