Ai grijă de de viitorul tău astăzi! Păstrează ovocitele la «BioTexCom»

Femeile moderne din ce în ce mai pe mult amână o concepere , punând în prioritete așa lucri ca: locul frontal în societate, modelarea unei cariere bune, independență financiară, partener corespunzător de viată ș-apoi un copil.

Dar mama-natură a scris legile sale. Și nu totdeauna corespunde cu imaginea noastră despre viața, despre sensul existenței. Ideia e că, numărul de ovocite dintr-un organism feminin, care poate fi fertilizat, scade în fiecare an ce trece. De asemeni și probabilitatea să rămâneți însărcinată nu mai crește. Acest proces în practica medicală se numește îmbătrânirea fiziologică și funcțională a ovarelor – capacitatea femeii de a rămâne gravidă, scade începănd 37-38 de ani. Deja la 43-45 de ani, majoritatea femeilor se află în perioada de menopauză funcțională.

Odată cu vârsta probabilitatea de anomalii cromozomiale crește, care poate duce la boli genetice, cum ar fi de exemplu, Sindromul Down. Nu este exclus și riscul de cancer, care implică radiații și chimioterapie. Așa momente duc numai la infertilitate totală probabilitatea de a rămănea însărcinată cu ovocite proprii este de 0%.

Având în vedere toate cele de mai sus, ar fi semnificativ de păstrat ovocitele sănătoase cu posibilitatea de fertilizare ulterioară. Metoda de crioconservare a ovocitelor funcționale devine din ce în ce mai populară. Esența acestei proceduri este înghețarea celulelor în azot lichid la -196 ° C. Acest moment permite oprirea tuturor proceselor biologice din celulă pentru o perioadă lungă de timp, până când femeia va fi gata pentru sarcină

Crioconservarea ouălor fertile la vârful fertilității (de la 18 la 28 de ani) va oferi posibilitate în viitor, aproape fără nici un risc să duceți o gestație sănătoasă cât pentru făt atât și pentru mamă.

Сentrul BioTexCom asigură crioconservarea ovocitelor Dumneavoastră. Păstrănd într-așa mod celulele sănătoase fertile, apoi nu o să vă faceți griji cu privire la trecerea vârstei reproductive și probabilitatea să nu veți avea copii. Dacă vă păstrați celulele sănătoase fertile, vă simțiți în siguranță și nu vă faceți griji ce șin de vârsta optimală pentru a concepe un copil sănătos. Folosind crioconservarea ovocitelor, vei putea cunoaște bucuria maternității atunci când o să fiți pregătiți pentru a da naștere la usmașii voștri Mult Succes!