Feriţi-vă de escroci

Vom începe o discuţie serioasă… ceea ce vom aborda sunt lucrurile pe care ne-au spus clienţii noştri fraudați de către alte clinici, pe care nu ne vom permite sa numim pentru a fi corecti, vă rugăm doar să acordati atenţie acestor comportamente pe care de multe ori clinicile de reproducere umană le ascund.

Fii atenți cu clinicile care vor cere bani pentru serviciile sale exclusiv in numerar, spunând diverse scuze pentru a justifica nevoia de plată în numerar, banii în numerar nu lasă nici o urmă, ei pot spune că nu au primit nimic de la voi.

Toate clinicile au un cont pentru efectuarea transferului bancar  și nu credeti dacă vi se spune că respectivul cont este blocat pentru control  temporar sau alte operațiuni. Solicitati întotdeauna ca respectivul contract sa fie, de asemenea, în limba voastră  nativă, nu doar în limba ucraineana, semnați contractul.

Clinicile trebuie să îndeplinească anumite condiții, cum ar fi încăperi spațioase și sa nu aveti încredere în clinici cu localuri înguste sau ascunse, cum ar fi subsolurile sau clădiri dărăpănate, birourile trebuie să fie în număr suficient nu doar pentru oficii, dar, de asemenea şi pentru laboratoare în care se efectuiaza FIV şi ICSI, sali de așteptare, sala de operații, camera pentru recoltarea materialului seminal, instalaţii şi  echipamente medicale de ultima generatie, cum ar fi aparate cu ultrasunet şi echipamente de diagnosticare.

Clinici cu obiective neclare adesea se camufleze în spatele numelor mari, cum ar fi : Asociația pentru Procrearea Asistată  sau Asociația ginecologilor si specialiștilor în reproducere umană asistată.

Nu există aceste asociaţii, clinicile sunt entităţi private cu licențe eliberate de Ministerul Sănătății, controlate de către Statul Ucrainean.