Reducem costurile de îngrijire pentru copiii Dvs.: de la 50 de euro pe zi la 25 de euro

video
play-sharp-fill

Dragi părinți! Din păcate, din cauza măsurilor luate cu privire la carantină și închiderea frontierelor Ucrainei, mulți dintre voi nu pot ajunge pentru a vă lua nou-născuții acasă.

Știm cât de îngrijorați sunteți acum din cauza separării de copilașul vostru mult așteptat. De aceea, vă vom oferi maximum de informații despre măsurile de siguranță pe care le luăm, precum și despre îngrijirea pe care nou-născuții o primesc. În Baby room-ul de la Biotexcom lucrează în prezent o echipă de bone profesioniste cu pregătire medicală. Activitatea se desfășoară în regim de schimb de ture, cu ședere permanentă și izolarea completă a personalului pentru o perioadă de 30 de zile. Toate lucrurile necesare copiilor și bonelor sunt livrate de curieri. În Baby room, se respectă programul de dezinfecție cu quartz, aerisire și prelucrare a suprafețelor. Accesul în Baby room este permis doar bonelor care respectă cu strictețe protocolul de purtarea măștilor de protecție, mănușilor și dezinfectării cu substanțe antiseptice.

Informații suplimentare puteți obține de la propriul manager coordonare. Aveți grijă de Dvs. în timp ce noi avem grijă de bebelușii voștri. Pe curând!